?> ?>

Over Ons

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Simonne en Jennifer, moeder en dochter en zijn samen onlangs Peekaboo Kinderkleding gestart!

 

Simonne heeft al geruime ervaring met het maken van kinderkleding, echter is zij hiermee gestopt om haar loopbaan verder voort te zetten in de zorg. Jennifer is werkzaam in de Financiële Dienstverlening. Na de komst van het dochtertje van Jennifer (en het eerste kleinkind van Simonne) zijn wij samen weer begonnen met het maken van kinderkleding. In eerste instantie alleen voor onszelf. Echter door het plaatsen van foto’s van onze creaties op Facebook, kregen wij langzaam aan aanvragen van familieleden,vrienden en kennissen….

 

Dit vroeg uiteraard om meer! Erg veel twijfels ontstonden er, starten wij iets op? Is er vraag naar? Hebben wij hier genoeg tijd voor?  Voor ons beide is dit namelijk een “baan” naast onze gewone banen… Maar wij hebben gewoon de sprong in het diepe genomen en nu staan wij hier!

 

Wij vinden het onwijs leuk om kinderkleding en artikelen te maken, het is voor ons een heerlijke ontspanning en doen dit met ontzettend veel liefde en plezier en hopen dat jullie net zo genieten van onze creaties!